Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ 1-2

Σπουδαία νίκη πέτυχε η ΘΥΕΛΛΑ, στην έδρα της δεύτερης στην βαθμολογία ομάδας του ΠΑΣ.
Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην πορεία για τον τίτλο και με αυτή τη νίκη η ΘΥΕΛΛΑ αποσπάστηκε με 6 βαθμούς απο τις ομάδες που την ακολουθούν.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τους παίκτες μας να μπαίνουν πολύ αποφασιστικά στο μάτς και μόλις στο 10ο λεπτό το σκορ έγραφε 0-2!!
Σκόρερ και των 2 γκολ ήταν ο Μαρκόπουλος και προήλθαν απο εξαιρετικές αντεπιθέσεις.
Μόλις στο 3ο λεπτό και ύστερα απο κάθετη πάσα του Σιδηρόπουλου ο Μαρκόπουλος ξεχύθηκε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ και ενώ ξεπέρασε και τον τερματοφύλακα εκείνος τον ανέτρεψε και ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι και την αποβολή.Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαρκόπουλος και έγραψε το 0-1.
Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί νέα εξαιρετική κάθετη πάσα απο τον Έμερσον, αυτή τη φορά,στην πλάτη της άμυνας,όπου και πάλι ο Μαρκόπουλος με πανέμορφο πλασέ στην κίνηση έγραψε το 0-2 μέσα σε έξαλους πανηγυρισμούς.
Απο εκείνο το σημείο και μετά, το παιχνίδι παιζόταν στο χώρο του κέντρου με τη ΘΥΕΛΛΑ να μη κινδυνεύει καθόλου απο την ομάδα της Φλώρινας και να προσπαθεί να εκμεταλευτεί τις αντεπιθέσεις.Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο διαιτητής, σε μία φάση που κανένας δεν κατάλαβε γιατί, έδωσε πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 1-2.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και τελείωσε με συνεχή χιονόπτωση κάτι που δυσκόλεψε πολύ το έργο των ποδοσφαιριστών.
Μόλις στο 46ο λεπτό ο Ανδρεάδης με σούτ έξω απο την περιοχή σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του ΠΑΣ.
Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο η ΘΥΕΛΛΑ δεν κινδύνεψε ούτε στιγμή και εκμεταλευόμενη την αριθμητική της υπεροχή κυκλοφορούσε όμορφα την μπάλα στο χιονισμένο τερέν.
Μάλιστα η αριθμητική υπεροχή έγινε μεγαλύτερη αφού στο 70ο και στο 80ο λεπτό ο διαιτητής απέβαλε ,απόλυτα δικαιολογημένα,2 παίκτες του ΠΑΣ με δεύτερη κίτρινη.
Το σκορ δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις εξαιτίας, τόσο της επιπολαιότητας στην τελική προσπάθεια, όσο και του αγωνιστικού χώρου που σε όλη τη διάρκεια του 2ου ημιχρόνου ήταν καλυμένος με χιόνι.
Την επόμενη αγωνιστική η ΘΥΕΛΛΑ δεν αγωνίζεται μιας και έχει το ρεπό της!
ΘΥΕΛΛΑ:(ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ) ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ-ΚΑΡΑΠΕΤΡΟΣ-ΤΣΕΛΑ-ΜΠΑΜΠΑΡΗΣ-ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ.-ΜΑΡΙΟΡΙΔΗΣ(60ο λ.τ ΓΙΟΡΕΝΤΣΙΔΗΣ)-ΕΜΕΡΣΟΝ(45ο ΠΕΚΑΚΗΣ)-ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ-ΡΟΥΝΤΟΣ-ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου